ویزای سوئیس

اخذ ویزای سوئیس فوری







در سال ۲۰۰۸ کشور سوئیس یکی از کشورهای ناحیه ی شینگن محسوب شده است افرادی که میخواهند به این کشور سفر کنند و میخواهند ویزای سوئیس را اخذ کنند باید شرایط اخذ ویزای شینگن را داشته باشند . سوئیس در منطقه شینگن قرار دارد و یکی از کشور های اروپایی است . ورود به کشور سوئیس مستلزم اخذ ویزا است .
ویزای کاری و توریستی بیشترین درخواست های ویزای سوئیس را داشته اند . شما فقط برای انگشت نگاری و تحویل مدارک به دفتر کارگذاری ویزای سوئیس مراجعه میکنید و تاکید میکنیم با توجه به شرایط سختی که سفارت خانه های کشورهای حوزه ی شینگن برای متقاضیان ایرانی بوجود آورده اند حتما مدارک کامل خود را به همراه داشته باشید .


شرح خدمات ویزای سوئیسمشخصات ویزای سوئیس
تمکن مالی – گردش حساب – دعوت‌نامه (الزامی نیست)شروط اخذ ویزای شینگن سوئیس
حدودا بین ۸۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱۶۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان (بسته به کشور مقصد)مقدار تمکن مالی
گردش ۳ ماهه آخر حساب متقاضیگردش حساب لازم
ویزای توریستی: ۸۵ یورو
(البته در کشورهایی که از طریق کارگزاری اقدام می‌شود، این مبلغ متفاوت است)
هزینه اخذ ویزا، در صورتی که بخواهید خودتان اقدام کنید
از ۲۰۰،۰۰۰ تومان تا ۲،۰۰۰،۰۰۰ تومانهزینه گرفتن وقت سفارت توسط مهرآراسیر
تمامی کشورها به صورت حضوریچگونگی اخذ ویزا
کشورهای عضو پیمان شینگنورود با این ویزا به کشورهای
کلیه کشورها به صورت آنلایننحوه اخذ وقت سفارت
(از ۱ تا ۹۰ روز) با توجه به کشور مقصدمدت تعیین وقت سفارت
با در نظر گرفتن هدف سفر (از ۷ تا ۱۵ روز متغیر)مدت اعتبار ویزا
نداردمصاحبه اخذ ویزا
عکس پاسپورت + اطلاعات کامل و شخصی متقاضی
(برای کلیه کشورها نیازی نیست)
مدارک مورد نیاز وقت سفارت
داردوقت سفارت فوری
نداردویزای فوری
مهر دارالترجمه
(برای یونان و چک، مهر دادگستری و امورخارجه نیز لازم می‌باشد)
تائیدیه مدارک
کلیه کشورها انگلیسی (اتریش آلمانی، آلمان اصل مدارک)زبان برای ترجمه مدارک
بین ۱۵ تا ۴۰ روز کاریمدت زمان پاسخ دهی به درخواست اخذ ویزا
تمکن مالی – عدم اعتماد به بازگشت متقاضیان – ارائه مدارک دروغیناز اصلی ترین علل ریجکت شدن
داردوجود امکان اعتراض در صورت ریجکت شدن
خانوادگیبهترین حالت اقدام کردن (از نظر تعداد نفرات)
سفارت‌خانه‌ها و دفاتر کارگزاری ویزا VFS , BLS , CKGSمحل انگشت نگاری
یکشنبه تا پنجشبهروزهای کاری سفارت‌خانه‌ها


در صفحه ی ویزای سوئیس میخوانید


انواع مختلف ویزای سوئیس   

مراحل اقدام برای دریافت ویزای سوئیس   

مدت زمان جوابدهی به ویزای سوئیس   

شرایط اخذ ویزای سوئیس   

مدارک ویزای سوئیس   

وقت سفارت سوئیس   

سفارت سوئیس در تهران   

هزینه درخواست ویزای سوئیس   

ضمانت نامه بازگشت تور سوئیس   




برای مشاهده تور سوئیس اینجا کلیک کنید


انواع مختلف ویزای سوئیس




ویزای سوئیس در انواع مختلفی با توجه به هدف سفر متقاضی صادر میشود ، در زیر پردرخواست ترین ویزاهای سوئیس را بررسی میکنیم :

: ویزای کاری سوئیس


از مهم ترین شروط برای اخذ ویزای سوئیس ارائه مدارک زبان و دعوت نامه میباشد .
حتما در متن دعوت نامه آدرس محل کار و عنوان شغلی باید ذکر شود و دعوت نامه ویزای کاری سوئیس باید از طرف یک کارفرما و یا یک موسسه یا شرکت باید ارسال شود .


: ویزای توریستی سوئیس


ویزای توریستی سوئیس با هدف گشت و گذار در سوئیس صادر میشود . تمکن مالی و گردش حساب سه ماهه متقاضی برای اخذ ویزای سوئیس تاثیر بالایی دارد . میتوانید با ویزای توریستی سوئیس 90 روز در هر 6 ماه در سوئیس اقامت داشته باشید .


: ویزای تحصیلی سوئیس


حتما باید از طریق اخذ دعوت نامه از یک دانشگاه ، موسسه آموزشی یا یک مدرسه برای گرفتن ویزای تحصیلی سوئیس اقدام کنید. مدت زمان ویزای تحصیلی سوئیس بر اساس تاریخ گفته شده در دعوت نامه شما تعیین میشود .و پس از پایان این زمان تحصیلی باید حتما این کشور را ترک کنید.

: ویزای ازدواج سوئیس


ازدواج با شهروند کشور مقصد یکی از راه های بدست آوردن اقامت و تابعیت آن کشور است . در ابتدا باید یک سری فرم را برای دریافت اقامت و ویزای ازدواج سوئیس پر کنید . تابعیت و اقامت باهم متفاوت اند و مدت زمان دریافت ویزای ازدواج سوئیس برای همسر تبعه یک کشور دیگر یک کشور دیگر ممکن است متفاوت باشد .


: انواع ویزای سوئیس از لحاظ ورودی و خروجی


ویزای شینگن سوئیس نوع A :

ویزای نوع A یا ویزای ترانزیت یعنی مسافر فقط میتواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه های شینگن تعویض کند و وارد کشور دیگری در ناحیه شینگن شود.


ویزای شینگن سوئیس نوع B :

ویزای نوع B یا ویزای عبور یعنی مسافر در صورتی که بخواهد میتواند از فرودگاه خارج شده و میتواند زمینی خود را به کشوری غیر از کشورهای عضو ناحیه ی شینگن برساند .


ویزای شینگن سوئیس نوع C :

ویزای سوئیس نوع C برای سفرهای توریستی ، امور پزشکی ، دیدار اقوام ، ماموریت های کاری صادر میشود که از نوع ویزای کوتاه مدت است مدت اعتبار ویزای نوع C در یک دوره ی 6 ماهه 90 روز میباشد.


ویزای سوئیس | ویزای سوئیس فوری | ویزای شینگن سوئیس

مراحل اقدام برای دریافت ویزای سوئیس




.


1. انتخاب نوع ویزا: در مرحله ی اول باید نوع ویزای خود را مشخص کنید . نوع ویزای خود را باید با درنظر گرفتن هدف سفر خود انتخاب کنید . تا در زمان کمی سفر خود را بتوانید آغاز کنید .

2. ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی آلمانی یا ایتالیایی یا فرانسوی تکمیل مدارک.
3.تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن سوئیس.
4. برای اقدام‌های حضوری (تحویل مدارک و انگشت‌نگاری و یا مصاحبه) مراجعه به دفتر کارگزار سفارت لازم است.

مدت زمان جوابدهی به ویزای سوئیس




جواب درخواست ویزا بین ۱۴ تا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر کارگزاری ویزای سوئیس برای شما صادر می‌شود که باید به همراه کارت شناسایی و رسید درخواست ویزا حضورا به این دفتر مراجعه کنید . برای دریافت جواب ویزا باید در ساعات ۸ تا ۱۷ در روز‌های یکشنبه تا پنجشنبه مراجعه کنید.



برای مشاهده تور سوئیس اینجا کلیک کنید


شرایط اخذ ویزای سوئیس




1. گردش حساب :


گردش ۳ ماه آخر گردش حساب مورد نیاز برای اخذ ویزای سوئیس میباشد . فقط تعداد تراکنشات اهمیت دارد و مبالغ ورودی و خروجی حساب ، گردش حساب نیست .

2 . تمکن مالی :

70 تا 100 میلیون تومان برای هر نفر بهترین تمکن مالی برای اخذ ویزای سوئیس میباشد.
گواهی تمکن مالی ویزای سوئیس حتما باید توسط مدیر شعبه به مهر و امضاء برسد و باید به یورو اعلام می‌شود.

3 . ارائه دعوت نامه :


یکی از مهم ترین شرایط اخذ ویزای سوئیس دعوتنامه ویزای سوئیس میباشد.
از سوی اعضای خانواده و یا یک شرکت دعوت نامه ویزای سوئیس می‌تواند ارسال شود.
باید جزئیات کامل شخص میزبان مانند نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد ، تاریخ دقیق اقامت متقاضی و تابعیت شما در متن دعوت نامه ویزای سوئیس ذکر شود .

5 . تاریخچه سفری:


از مهم ترین شروط اخذ ویزای شینگن سوئیس ارائه تاریخچه سفری مناسب و معتبر (مثل ویزای چین، سنگاپور وغیره).


مدارک ویزای سوئیس




برای مدارک ویزای سوئیس نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیست . مدارک ویزای سوئیس باید به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شود.

ویزای سوئیس | ویزای سوئیس فوری | ویزای شینگن سوئیس

رسید پرداخت هزینه ویزای درخواستی   

دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵    

گواهی اشتغال به کار   

گواهی تمکن مالی به یورو   

اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی   

فرم درخواست ویزای سوئیس    

گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه های قبلی    

ارائه دعوت نامه (در صورت وجود)    

گردش حساب ۳ ماهه اخیر    

اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی    

وقت سفارت سوئیس   




شرکت VFS global پروسه وقت سفارت سوئیس در ایران را انجام میدهد.



ویزای سوئیس | ویزای سوئیس فوری | ویزای شینگن سوئیس


برای درخواست وقت سفارت سوئیس باید شماره پاسپورت، اسم و فامیل (مطابق پاسپورت)، شماره تماس خود را به همراه اسکن و یا عکس واضح برای دفتر وی اف اس ارسال کنید.
می‌توانید در دفتر کارگزاری ویزای سوئیس 2 هفنه پس از ارسال درخواست وقت سفارت سوئیس حضور داشته باشید. در مهر آراسیر غرب هزینه ی درخواست وقت سفارت سوئیس 200 هزار تومان میباشد. ساعت کاری و وقت کاری دفتر وی اف اس گلوبال سوئیس در روز های یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ساعت ۱۷ به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم میباشد..



برای مشاهده تور سوئیس اینجا کلیک کنید


سفارت سوئیس در تهران    






سفارت سوئیس در تهران در آدرس الهیه، خیابان بوستان، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۱۳ واقع شده است اما خدمات ویزا و کنسولی را به دفتر VFSGlobal واگذار کرده است. برای حضور در دفتر کارگزاری ویزای سوئیس باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید.

ضمانت نامه بازگشت تور سوئیس   




با توجه به شرایط متقاضی قیمت های اعلام شده ممکن است تغییر کند. هزینه درخواست ویزای سوئیس برای افراد مجرد 120 میلیون و برای خانواده ها نفری 70 میلیون می باشد    

هزینه درخواست ویزای سوئیس    




برای اطلاع از هزینه های ویزای سوئیس اینجا کلیک کنید


: دسترسی سریع به دیگر خدمات ما











برای مشاهده تور سوئیس اینجا کلیک کنید


: وقت سفارت فوری






ویزای شینگن - سوئیس

تماس

ویزای سوئیس فوری

اخذ ویزای سوئیس در سریع ترین زمان ممکن توسط کارشناسان مهرآرا سیر
تماس

مشاوره ی ویزای سوئیس

اگر نیاز به مشاوره راجع به گرفتن ویزای سوئیس دارید , می توانید با مهرآرا سیر تماس بگیرید.
تماس
  • اخذ ویزا
  • چیدمان مدارک
  • صدور بیمه نامه مسافرتی
  • مشاوره ی رایگان
  • اخذ وقت سفارت
  • پر کردن فرم سفارت
  • رزرو هتل و بلیط
  • وقت سفارت
ویزای شینگن سوئیس سندیست که با صدور آن به وسیله ی مقامات مربوطه برای اشخاصی که علاقمند به سفر یا بازدید از کشور های عضو شینگن هستند , این امکان را ایجاد می کند. تور سوئیس مهرآراسیر میتواند بهترین و قطعی ترین گزینه درخواست ویزای شینگن برای افرادی که تاکنون قادر به دریافت ویزای شینگن نبوده اند باشد. سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزای شینگن سوئیس در کشور مقصد نمانید , زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد , اگر قصد دارید با دعوت نامه ویزای شینگن سوئیس اخذ کنید , سعی کنید از شخصی با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.این امکان را برای تمامی افرادی که زمان کافی برای دریافت وقت سفارت و همچنین ارائه مدارک خود به سفارت خانه سوئیس را ندارند، فراهم آورده است تا تمامی مسافرین بتوانند در کوتاه ترین زمان، موفق به اخذ وقت سفارت سوئیس و ویزای این کشور گردند

ویزای شینگن سوئیس

ویزای شینگن سوئیس

ویزای
کانادا با ما تماس بگیرید
  • ويزاي مولتی پنجساله كانادا را با شرايط آسان و مطمئن بگيريد
ویزای شینگن
فرانسه با ما تماس بگیرید
  • ویزای شینگن سوئیس
از جمله خدمات مهرآرا سیر ، اخذ ویزای شینگن سوئیس می باشد. مسافرین محترم می توانند برای اخذ ویزای شینگن سوئیس در کمترین زمان با مهرآرا سیر تماس بگیرند.
امروزه دیگر گرفتن وقت سفارت سوئیس نیازی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف طولانی را ندارد , شما می توانید برای اخذ وقت سفارت سوئیس از خدمات مهرآرا سیر استفاده کرده تا ما برای شما در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای شینگن سوئیس را اخذ کنیم.
خدمات اخذ ویزای شینگن و کانادا با   visaseven

    ویزای شینگن

    اگر قصد دارید برای ویزای شینگن اقدام نمایید باید بدانید که ویزای شینگن با توجه به ماهیت سفرتان دارای اقسام متنوعی می باشد.

    ویزای کانادا

    کانادا که به سرزمین فرصت ها شهرت دارد , کشوری ایده آل برای اقامت و پیشرفت شما و ساختن آینده ای مطمئن برای فرزندان شماست.

    ویزای امارات

    اگر قصد سرمایه گذاری دارید یا به دنبال جایی برای گذراندن تعطیلات خود هستید , با اخذ ویزای امارات به خواسته های تان جامه ی عمل بپوشانید.
پشتیبانی 24 ساعته